Zoek op postcode

XCJ reclameproductie, reclamebureau Apeldoorn

XCJ reclameproductie, reclamebureau Apeldoorn

8.2 / 10.0
(4 stemmen)
Prof. Röngenstraat 8
7311AM Apeldoorn
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0555786129
Fax: (+31) 0555265707
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@xcj.nl
4 4.125 8.2
Gemiddelde waardering uit 4 stemmen

Vraag direct offerte aan

Bedrijfsomschrijving

XCJ. Drie letters die samen model staan voor de meest recente manier van communiceren: snel, effectief, lekker kort en krachtig.

XCJ. De naam van hét Apeldoornse bureau voor reclame en productie. Synoniem voor snel, effectief en krachtig (samen)werken via korte communicatielijnen. Een groeiend aantal mensen zet de nieuwste fonetische spelling moeiteloos om in spraak. Degenen die daarmee minder vertrouwd zijn, helpen wij met plezier verder. XCJ staat voor ‘ik zie je’. En dat maken wij waar.

XCJ heeft oog voor de opdrachtgever, ziet de noodzaak in van efficiënte communicatie, houdt de markt scherp in de gaten en heeft zichtbaar plezier in reclame en productie. XCJ past effectieve maar vooral betaalbare en functionele reclame-uitingen toe. Voorbeelden zijn logo’s, huisstijlen, websites, brochures, periodieken, abri’s, advertenties, direct mail, point-of-sale materialen, buitenreclame en multimediapresentaties. XCJ is allround expert in reclame en productie voor kleine, middelgrote en grote bedrijven in de uiteenlopende branches.

XCJ is solo een sterk bureau met jarenlange branche-ervaring, een stevig netwerk en vooral heel veel ambitie.
Verpakkingen (Ontwerp én Productie)
Een goede verpakking is als een magneet. Ogen en handen worden ernaartoe getrokken. Ook als de verpakking tussen tientallen andere verpakkingen in het schap staat. Waarom heeft de ene verpakking dat wel en de andere niet? Het antwoord schuilt in de kennis en kunde van de ontwerper. Die weet wat het oog vraagt en de consument wenst. Die kent de positie van het verpakte artikel tussen de concurrentie. Die weet van trends, doelgroepgevoelens en marktstrategieën. En die houdt van karakteristieke verpakkingen die zich verhouden tot de inhoud en op eigen wijze opvallen.

XCJ ontwikkelt, ontwerpt en produceert verpakkingen. Van eenvoudige kartonnen doosjes, verzendverpakkingen, promotionele verpakkingen tot vacuüm gevormde blisters en alles wat daartussenin zit. Bij XCJ is de inhoud vaak al verleidelijk, gezond en aantrekkelijk. Wij specialiseerden ons in verpakkingen voor cosmetica, farmaceutische en aanverwante producten. Maar al is de inhoud nog zo verleidelijk, de verpakking moet dat minimaal ondersteunen en nog liever overtreffen.

Los van de magneetwerking moet een verpakking hanteerbaar en functioneel zijn. Een verpakkingsconcept moet passen bij de verkoopruimte, verkoopomgeving en de plaats en positie in de schappen of de verkoopruimte. Een goede verpakking beschermt de inhoud, voorkomt dat geuren vervliegen, kleuren verbleken en is desondanks toch gemakkelijk te openen. Een goede verpakking is representatief voor de inhoud. Waar wenselijk maakt XCJ eerst driedimensionale modellen zodat de opdrachtgever met eigen ogen kan zien of de verpakking doet wat hij moet doen.

En de wet? Vooral in de farmaceutische industrie is de verpakking ook de drager van een boodschap en van regels over toepassingen en gebruik. XCJ specialiseerde zich in teksten en vertalingen over cosmetische, lifestyle en OTC verwante producten. Niet alles kan en mag. XCJ houdt bij dit type verpakkingen en teksten rekening met de KAG-KOAG bepalingen en bij alle andere verpakkingen aan de bepalingen die daar eventueel voor gelden.

XCJ verpakkingen  zie je niet over het hoofd


Display ontwerp én productie
De display is dé eyecatcher die ervoor zorgt dat een product in handen komt van de consument en daarmee ook de allerlaatste schakel in de promotieketen. Een zwakke display is daarmee meer dan een gemiste kans, het is een gemiste laatste kans. Een display moet niet alleen representatief zijn voor de inhoud. Hij moet ook op de goede plek staan, niet te lang en niet te kort de aandacht trekken en passen in de totale promotiecampagne rond het product.

Daarom werkt XCJ de gefundeerde ideeën en gedachtespinsels die samen met de opdrachtgever zijn uitgedacht uit tot gratis driedimensionale presentatiemodellen. Net zo lang tot er een model staat waar de opdrachtgever enthousiast over is omdat het past bij het product, technisch voldoet, praktisch inzetbaar is en voldoende uitstraling en aantrekkingskracht heeft. En daarom denkt XCJ mee over de plaats van de display in de totale promotiecampagne.

De ontwikkeling van displays is een apart vak binnen het reclamevak. Creativiteit is belangrijk, kennis van marktstrategieën en doelgroepen is essentieel, verstand van techniek en (re)produceerbaarheid en vervoerbaarheid onmisbaar. XCJ gebruikt verschillende materialen solo of onderling gecombineerd. Denk bijvoorbeeld aan golfkarton, massiefkarton, polystyreen, acryl, staaldraad, staal en buizen. Daarbij houden we rekening met gewicht, transport, plaatsruimte, plaatsomgeving en invloeden van buitenaf zoals zonlicht en vocht.

Onze eigen plotafdeling ontwikkelt snel en efficiënt de modellen. Daar worden eisen en wensen vertaald in praktisch uitvoerbare ideeën. Ook nu is onze technische kennis een pluspunt. Veldindeling, persformaten, kleurgebruik zijn mede prijsbepalend. Door daar slim mee om te gaan kan XCJ het budget nog eens extra goed bewaken. Toonbankdisplay? Vloerdisplay? Een heel ander type display? Een display van XCJ zie je nooit over het hoofd.
XCJ ontwerpt én produceert Eyecatchers!

Industriële vormgeving
Industriële vormgeving van producten vraagt een technische vaardigheid om de vorm en de functie van een voorwerp of product te bepalen. Het is een moeilijke combinatie van esthetische en functionele eigenschappen van het product. Het moet zowel mooi als praktisch bruikbaar zijn. En, voor een redelijke prijs te produceren.
Daarmee onderscheiden we ons al in de beginfase van andere bureaus. Vandaar dat we ons profileren als een reclame(productie)bureau. We denken en ontwikkelen niet alleen conceptmatig, maar bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid de concepten ook te laten produceren door XCJ.

Design is het woord. Dat is vormgeving met een visie. Design is meer dan ontwerp. We denken niet alleen aan vormen en formaten, maar ook aan lijnenspel, materialen en kleur. We denken aan het smaakgevoel van het publiek en aan de uitstraling van het merk. XCJ heeft alle benodigde (CAD/CAM) expertise in huis. En kan dus met alle wensen rekening houden en aan de eisen voldoen. Bij XCJ gaan functie en fraai wél samen.

De concepten die wij bedenken, kunnen wij dus ook voor u produceren. Als reclameproductiebureau zijn wij, van de eerste schets tot de laatste schroef, uw partner. En, voor een redelijke prijs. Als wij de ontwerpen presenteren, ontvangt u gelijk een passende offerte voor de productie. Bovendien ontwikkelen wij in de meeste gevallen zonder eigendomsvoorbehoud. Prettig om te weten dat u dan de rechten heeft.

Het ION oplaadpunt van Sparta en Bobcorn van Magic Light Nederland hebben de kracht van XCJ al ervaren. Sparta, bekend van de Sparta ION vroeg XCJ reclameproductie een oplaadpunt te ontwikkelen en de eerste serie te produceren. XCJ ontwikkelde en produceerde een zeer attractieve en functionele blikvanger. Het ontwerp, design en de engineering sluiten naadloos aan bij de productstrategie van Sparta. En dragen zo bij aan de branding van het merk. Het ION oplaadpunt is bij horecagelegenheden en fietsenstallingen te bewonderen én te gebruiken.

Magic Light Nederland b.v. is bekend van Bobcorn, de nieuwe snack die vers op het verkooppunt gemaakt wordt in de bobcornbakoven. XCJ tekende voor de ontwikkeling en productie van de in alles opvallende Bobcornmachine. Niet alleen verlaat de Bobcorn met een knal de matrijs, ook is de machine zo vormgegeven dat deze als enorme aandachtstrekker functioneert. Bovendien past hij in elk interieur. Door het eenvoudig kantelen van een binnenplaat kan de Bobcornmachine naar wens als zelfbedieningsapparaat of met personeelbediening worden ingezet.

XCJ gaf o.a. vorm voor Sparta en Magic Light . Laat onze visie op vormgeving ook bijdragen aan de branding van úw merk.
XCJ  Visie op vorm en functie
Meer informatie? Direct weten wat XCJ reclameproductie voor uw product of dienst kan betekenen?
Mail, bel, schrijf, fax of Chat ( XCJ reclameproductie was het eerste reclamebureau met een "Reclamechat op de site www.xcj.nl ) en verneem op korte termijn wat XCJ kan betekenen.
XCJ is met récht een reclame (productie)bureau met een ongekende veelzijdigheid in ontwerp én productie.
Kenmerken

Diensten en kenmerken:
Advertenties
Autobelettering
Autoreclame
Banieren
Bedrijfsbrochure
Bedrijfskleding
Bedrijfsvideo's
Beeldmerk
Belettering
Beurs presentatie
Beursactiviteiten
Billboards
Boeken
Briefpapier
Brochures en folders
Buitenreclame
Bureauspresentatie
Canvas
Catalogi drukken
Commercials
Creatieve partner
Drukwerk
Drukwerkbegeleiding
Drukwerkverzorging
DTP
Enveloppen
Filmstudio
Foliedruk
Fotografie
Full colour producties
Gevelreclame
Grootformaat posters
Horecadrukwerk
Hotelleriedrukwerk
Huisstijlverzorging
Indoorreclame
Instructievideo's
Internationale vakbladen
Internetactiviteiten
Jaarverslagen
Landelijke commercials
Leaflet
Lichtbakdia's
Lichtreclame
Magazines
Mailings
Marketing advies
Menukaarten
Nieuwsbrief
Offset
Ontwerpbureau
Opdrachtfilms
Opspandoeken
Outdoorreclame
Periodieken
Personeelsadvertenties
Plot service
Posters
Pregen
Print service
Productfolders
Reclame
Reclamedrukwerk
Registraties
Relatiegeschenken
Scenario
Schetsidee
Script
Standbouw
Standwand
Stanzen
Stickers
Textiel
Thermoprint
TV-producties
Videoclips
Visitekaartjes
Vlaggen
Voorlichtingsfilms
Verpakkingsontwerp
Verpakkingsproductie
Displayontwerp
Displayproductie
Promotiemateriaalontwerp
Promotiemateriaalproductie
Traffic voor derden
Webdesign
Webontwerp
Websites
Zeefdruk
Soort reclamebureau:
Audiovisuele producties
Communicatieadvies
Fullservice bureau
Gespecialiseerd in bedrijfspresentaties
Grafische producties
Multimedia
Specialist in huisstijlen
Specialist in outdoorreclame

Plaats een review