Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    

m-line systems

2.7 / 10.0
(5 stemmen)
Julianastraat 68
4491GB Wissenkerke
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0113695793
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@mline-computer.com
51.5834853.745727
5 1.3880597014925 5 2.7
Gemiddelde waardering uit 5 stemmen

Vraag direct offerte aan

Reviews

Plaats een review
|
ECHTE BANDIETEN
doe aub geen zaken met dit bedrijf , ik had een signlab upgrade geboekt en betaald , en heb uiteindelijk via cadlink UK , na tientallen mails , mijn upgrade kit rechtstreeks van hun toegestuurd gekregen . Maar ik verzeker je, ik heb hier maanden moeten voor mailen ,dreigen , bellen, enz.... en telkens kreeg je die kerel van Mline aan de lijn " nou gaan we dat snel oplossen , en niet boos te krijgen die kerel.. gewoon heel onschuldig, je zou hem heilig verklaard hebben . Maar ik had 500 euro betaald , en Cadlink UK , heeft Mline zo onder druk gezet , dat ze uiteindelijk het geld naar cadlink geboekt hadden . Grappige was , dat cadlink me doodserieus vroeg of ze de software via Mline moesten opsturen..NEEEEEN AUB rechtstreeks naar mij aub , wat geschiedde ;-)
Ik heb de mails liggen van hun way to make business , wie dit nodig heeft als bewijsstuk , mag ze van mij hebben (tenminste als de privacy niet geschonden is !!!!!!!!!!
Echte martelgang die afzetters , heb er terug maagpijn van , als ik eraan denk .
Waardering:
1.0 2.0
|
NOOIT MEE IN ZEE GAAN!!!
Hallo allen, Oktober 2009 t-shirt printer gekocht met afwijking welke verholpen zou worden, hebben zij ook voor getekend. Uiteindelijk vonden zij dat afwijking acceptabel was en ik had het maar te accepteren. Met de rechtsagent bezig geweest om mn geld terug te krijgen maar geen steek verder gekomen. In de tussentijd gespaard om een rechtzaak te beginnen maar gisteren heb ik gebeld met het bedrijf naast M-Line Systems in Soest gelegen, en zij hebben mij verteld dat M-Line Systems al enige tijd geleden met de noorderzon vertrokken is. Zij hebben bij deze mensen nog een huurschuld openstaan en ten minste voor €25.000 aan rekeningen openstaan omdat zij het DHL-account van deze buren hadden achterhaald en van hun account gebruik hebben gemaakt om goederen te sturen en versturen! Zij wisten mij ook te vertellen dat zij dagelijks meerdere telefoontjes krijgen van slachtoffers als u en ik! Wij zijn allen gigantisch genaaid door deze firma; niemand weet waar zij nu te vinden zijn. Misschien dat Wissenkerke of Duitsland nog een optie is, ik ga dit nog uitzoeken. Zodra ik meer info heb, zal ik dit weer posten.
geen
alles, klantonvriendelijk, niet bereikbaar, geen enkele service, in 1 woord: stelletje oplichters 1e klas!
Waardering:
1.0 2.0
|
GEEN ZAKEN MEE DOEN!!!!!!!!!!!!!!
ORDER GEPLAATST EN BETAALD, MAAR ER WORDT NIET GELEVERD.
ik zou het echt niet weten.
Het bedrijf is vrijwel nooit bereikbaar. Men reageert niet op de telefoon en ook vrijwel niet op mails. Als ze wel reageren komen ze hun afspraken niet na. Enkele weken geleden een grote order geplaatst (en betaald) Slechts een klein gedeeelte (25%) is geleverd. Je weet niet of en wanneer de rest geleverd wordt. Als je op google zoekt naar dit bedrijf kom je alleen maar slechte ervaringen tegen. Het is een les voor ons om de volgende keer eerst een bedrijf te screenen voordat we er zaken mee doen.
Waardering:
1.0 2.0
|
slechtste service ooit
eind mei een grote order geplaatst. Deze is pas in november geleverd na zowat iedere dag met ze aan de telefoon gezeten te hebben en vele mails gestuurd te hebben. Ze kunnen niet leveren wat er in de shop staat. Zelfs simpel flex is niet op voorraad. Alles is uiteindelijk in delen verstuurd waarbij vaak het verkeerde evenals in beschadigde toestant. TIP: KOOP AUB HIER NIETS, WANT HET KOST JE HEEL VEEL GELD EN ERGERNIS
geen
-afspraken worden niet nagekomen -slecht bereikbaar -verkeerde artikelen worden geleverd -artikelen komen kapot aan -je moet heel lang wachten. De indicatieve levertijd van een week duurt gerust 6 maanden
Waardering:
1.0 2.0
|
ZEER SLECHT BEDRIJF
Slecht bedrijf dat zijn afspraken niet nakomt en veel beloofd, waar weinig tot niets van terecht komt!
Zo slecht en on-klantvriendelijk dat het geen eens een ster waard is!!!! (helaas moet je er minimaal 1 geven.....) TIP: GEEN ZAKEN MEE DOEN!!!!
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

A-Part Design Enzo(8.0/10.0)5.7km
Kortgene - Perenlaan 6
 
 
Jan Kooren Concept(7.2/10.0)6.1km
Kortgene - Botterlaan 30
 
 
Chris van der Linden Vormgeving en Media(7.0/10.0)7.4km
Colijnsplaat - Kruisstraat 30
 
 
Grafisch Ontwerpbureau Franke(7.0/10.0)7.7km
Veere - Van Bourgondielaan 13D
 
 
Stolk & Stolk Creatief(8.4/10.0)8.2km
Kats - Noordlangeweg 32
 
 

Plaatsen in de buurt

'S-Heer Arendskerke - Colijnsplaat - Heinkenszand - Kats - Kortgene - Lewedorp - Middelburg - Nieuw- En Sint Joosland - Oostkapelle - Veere