Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    
GK Graphic Design

GK Graphic Design

8 / 10.0
(1 stem)
Kloosterveenweg 92
9561AS Ter Apel
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0599580415
Fax: (+31) 0599565572
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@klauckedesign.nl
52.8844757.04861
1 4 8
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Vraag direct offerte aan

Bedrijfsomschrijving

CD/DVD Project Vormgeving

Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij zeggen dat we alle ins en outs kennen van de totstandkoming van een CD / DVD. In deze 25 jaar hebben wij CD / DVD (en zelfs nog LP) projecten vormgegeven voor bands, soloartiesten en evenementen uit onder andere Austrailie, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten van Amerika, Canada, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België en uiteraard ook Nederland. Met ruim 250 projecten in de portfolio kunt u met recht concluderen dat wij als geen ander de professionals zijn op het gebied van CD / DVD project vormgeving.
Drukwerk / Huisstijl

Naast een ruime ervaring in CD / DVD project vormgeving hebben wij uiteraard meer te bieden. Wij kunnen u helpen met de totstandkoming van uw drukwerk benodigdheden; o.a. logo’s,  huisstijlen, reclamemateriaal & magazines.
Huisstijl

De huisstijl is even als het logo of beeldmerk een presentatie van uw bedrijf. Waar u als bedrijf voor staat, kan door het gebruik van juiste beelden, teksten en ordening daarvan naar voor komen in uw huisstijl.

Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt gaan wij aan de slag om de huisstijl conform uw briefing visueel te maken. In het gehele project wordt nauw samengewerkt met u als opdrachtgever tot een succesvol eindproduct is bereikt.
Reclamemateriaal

Advertenties en brochures om uw product en/of uw bedrijf te promoten zijn een belangrijke factor tot het bereiken van de consument of afnemer. Wij kunnen u hierin de juiste begeleiding en advies geven waarmee wij in nauw overleg met u als opdrachtgever zorgen dat het project is toegespitst op de consument of afnemer van uw product en het ter bevordering van uw naamsbekendheid komt. dat alles binnen de huisstijl die u reeds hebt dan wel door ons laat vervaardigen.
Magazines

Week, maand of kwartaal magazines voor interne of externe verspreiding zijn een veel voorkomend product. Wij helpen u met de uitwerking van dit vaak complexe product. In overleg met u kunnen wij met onze ervaring ervoor zorgen dat uw magazine gestroomlijnd van eindredactie tot vormgever tot drukker bij u op de deurmat of op uw bureau komt te liggen.
Verpakkingen

Wanneer u in de supermarkten boodschappen doet komt u zonder zich te realiseren allerlei verpakkingen tegen die in een eerder stadium op de ' tekentafel' hebben gelegen. Ook daarin heeft GK Graphic Design ervaring door het succesvol vormgeven van diverse verpakkingen die inmiddels in de schappen staan van menig supermarkt. De expertise die daar voor nodig is wordt geleverd door GK Graphic Design. Wij werken met de nieuwste software om te komen tot nauwkeurige weergave van uw product voordat het in productie gaat. Het maken van stanstekeningen en ingewikkelde vouwconstructies wordt door ons op een professionele wijze verricht.

Kenmerken

Diensten en kenmerken:
Advertenties
Autobelettering
Autoreclame
Banieren
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsvideo's
Beeldmerk
Belettering
Beurs presentatie
Billboards
Briefpapier
Brochures en folders
Buitenreclame
Bureauspresentatie
Drukwerkbegeleiding
Drukwerkverzorging
DTP
Grootformaat posters
Hotelleriedrukwerk
Huisstijlverzorging
Internetactiviteiten
Ontwerpbureau
Outdoorreclame
Periodieken
Visitekaartjes
Vlaggen
websites

Plaats een review

In de buurt gevonden

Cool-Looks(7.6/10.0)1km
Ter Apel - Havenstraat 33
 
 
Maer Callcenter(8.8/10.0)1.2km
Ter Apel - Peregrinusstraat 20
 
 
Optivorm(7.6/10.0)2.4km
Ter Apel - Oosterstraat 20
Diensten en kenmerken: Autoreclame, Belettering, Communiceren, ...
 
 
Creavo(8.2/10.0)3.7km
Valthermond - Zuiderdiep 503
 
 
Van der Salm Administratie(8.0/10.0)5.4km
Valthermond - Zuiderdiep 343
 
 

Plaatsen in de buurt

Buinen - Exloo - Musselkanaal - Nieuw Buinen - Onstwedde - Sellingen - Stadskanaal - Valthe - Valthermond - Vlagtwedde