Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    
DJESdesign

DJESdesign

7.7 / 10.0
(2 stemmen)
Ten Bijgaerde 23
5061DB Oisterwijk
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0610839031
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@djesdesign.nl
2 3.8571428571429 7.7
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Vraag direct offerte aan

Bedrijfsomschrijving

Elke verandering is geen verbetering, maar elke verbetering is wel een verandering

De huisstijl weerspiegelt het karakter van uw bedrijf. Daarover mag u dus kritisch zijn! U bepaalt of u laagdrempelig wilt communiceren of dat uw klanten bijvoorbeeld liever op formele wijze worden aangesproken. DJESdesign helpt u in de zoektocht naar de vorm die de identiteit van uw onderneming het beste ondersteunt.

Ontwerpstudio DJESdesign: een jong bedrijf boordevol kennis en ambitie! DJES is gespecialiseerd in ontwerp en uitvoering van complete huisstijlen en dragers zoals websites, brochures, magazines et cetera.

Start u een nieuwe onderneming of wilt u een frisse wind door uw bestaande huisstijl? Voor beide is een creatief, doordacht idee nodig. DJES gaat graag met u rond de tafel zitten en zoekt uit wat perfect aansluit bij uw bedrijfsvisie.


Even voorstellen...

Mijn naam is Joyce van Esch. Ik vertegenwoordig Ontwerpstudio DJESdesign. Na in 1994 te zijn afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Eindhoven, startte ik mijn carrière als creatief dtp’er bij een reclamebureau in ‘s-Hertogenbosch. Na vijf jaar maakte ik de overstap naar een ander reclamebureau als grafisch vormgever. Ik ontdekte de voordelen van een klein bedrijf: direct contact met klanten, extra service bieden zoals o.a. drukwerkbegeleiding en meer feeling houden met de wensen van de klant.

Naast ontwerp en dtp heb ik een passie ontwikkeld voor fotografie. Na de basiscursus Digitale Fotografie heb ik in juli 2009 een opleiding aan de Fotovakschool te Boxtel afgerond.

In ruim 12 jaar heb ik een schat aan ervaring opgedaan die ik eind 2007 besloot in te zetten voor mijn eigen bedrijf: Ontwerpstudio DJESdesign. Ik voel me als een vis in het water bij opdrachten die ontwerp, dtp en fotografie omvatten. Hierdoor is het voor mij mogelijk een totaalpakket te bieden: uw wensen, mijn uitdaging!

Kenmerken

Diensten en kenmerken:
Advertenties
Autobelettering
Banieren
Bedrijfsbrochure
Beeldmerk
Beurs presentatie
Briefpapier
Brochures en folders
Buitenreclame
Drukwerkbegeleiding
Drukwerkverzorging
DTP
Enveloppen
Fotografie
Grootformaat posters
Horecadrukwerk
Huisstijlverzorging
Jaarverslagen
Leaflet
Magazines
Mailings
Menukaarten
Nieuwsbrief
Ontwerpbureau
Periodieken
Personeelsadvertenties
Posters
Productfolders
Reclame
Reclamedrukwerk
Stickers
Visitekaartjes
Vlaggen
Webdesign
Webontwerp
Websites
Soort reclamebureau:
Grafische producties
Specialist in huisstijlen

Plaats een review